Робимо ставку на якість!

Лариса Несіна 25.04.2024 1100

 

Сьогоднішній ринок сільськогосподарської хімії не перестає вражати розмаїттям привабливих і сучасних пропозицій. Мало не щодня на ньому з'являються нові препарати, які обіцяють надможливості самих рослин, а отже, небувалі й, часом, рекордні врожаї.

Як не спокуситися на примарні обіцянки й не стати жертвою витрачених на вітер грошей, з'ясуємо у директора компанії АгроРост Ірини Шинкарьової.

— Ваша компанія ще не дуже знайома нашим аграріям, але вона, вочевидь, досить впевнено заходить на ринок сільськогосподарської хімії. Як вам це вдалося, адже досить важко завоювати своє місце під сонцем, особливо, якщо ти новачок...

— Дійсно, це непросто, і ринок перенасичений пропозиціями від гравців, які десятки років працюють у цій ніші.
Ми почали в середині минулого року, і одразу поставили собі за мету не просто заробляти гроші будь-якою ціною, а вирізнятися саме якістю. Репутація для нас понад усе!
Ми впевнені у якості своєї продукції, бо працюємо на італійській сировині найвищого ґатунку. Не хочу образити своїх колег, але ми не "бадяжимо" аби що і аби як, щоб лише продати. Адже не секрет, що всі ЗЗР, які є на українському ринку, мають далеко не "українське походження", тобто мають у своєму складі іноземну сировину. Питання лише в тому, як правильно, і в яких пропорціях це подати для споживача, щоб це працювало.

— І як АгроРосту це вдалося?

— Всі наші препарати проходять ретельний лабораторний аналіз в компанії, яка є найбільшим виробником мінеральних добрив на українському ринку.
Лабораторія відповідає всім вимогам щодо оснащення, і тому похибки бути просто не може.
Доказ бездоганної якості кінцевого продукту від нашої компанії, полягає в тому, що всі, хто замовив хоча б один раз наші препарати, повертаються до нас знову. Більш того, рекомендують нас своїм колегам, сусідам-аграріям.
А це, повірте, дорогого коштує!

— Якщо говорити про компанію АгроРост, то що конкретно вона пропонує сільгоспвиробникам?

— Це продукти широкого спектру дії, які допомагають позбутися бур'янів за допомогою ефективних гербіцидів, розроблених для різних типів ґрунту та рослин.
Це інсектициди, до всього, ще й екологічно безпечні, які захистять рослини від шкідливих комах, це широкий вибір фунгіцидів, які допомагають позбутися грибкових захворювань.
Вся наша продукція працює на те, щоб мати здорові, міцні рослини, які обов'язково порадують вас багатим урожаєм.
А ще хочу наголосити, що, співпрацюючи з АгроРост, ви матимете не лише гарантовану якість, а й доступні ціни та зручні умови покупки.

— І наприкінці поінформуйте наших аграріїв про унікальні продукти вашої компанії — бор+молібден та прилипач з амінокислотами.

— Бор + Молібден - це мікродобриво, яке застосовується для листового підживлення всіх культур, які чутливі до нестачі бору. До таких культур належать ріпак, буряк, соняшник, виноград, овочі, фруктові дерева та інші.
Препарат містить бор в активній органічній формі, а також хелат молібдену. Завдяки цьому він легко засвоюється рослинами і максимально швидко компенсує дефіцит бору.
До особливостей мікродобрива слід віднести збільшення кількості квіток та покращення їх запилення, подовження часу цвітіння рослин, підвищення імунітету рослин та стійкості до кореневої та плодової гнилі, покращення процесу накопичення цукру у плодах, збільшення термін зберігання та товарний вигляд продукції.
Прилипач з амінокислотами, у свою чергу, це поверхнево-активна речовина (ПАР), призначена для покращення покриття, змочування та проникнення робочого розчину пестицидів, інсектицидів, фунгіцидів та добрив на оброблювану поверхню. Завдяки цьому препарат підвищує ефективність засобів захисту рослин та знижує їх витрати. Використання прилипача дає змогу равномірно розподілити робочий розчин по рослині, покращує змочення листової поверхні, дозволяє зменшити стрес викликаний обробкою пестицидами, зменшує витрати препаратів для рослинництва. Завдяки амінокислотам, що входять у склад прилипача підвищується посухо- та холодостійкість рослин.
 
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ