Уночі рашисти обстріляли Мирівську громаду

Григорій Давиденко 24.07.2023 311
 
Обстріли Нікопольщини: постраждали Марганецька та Мирівська громади –  Нікополь.City
  У своїх численних розбоях путлєр постійно підвищує ставки. Щойно кремль запропонував, що припинить тероризувати обстрілами Одесу і погодиться на нову зернову угоду, в обмін на послаблення існуючих санкцій.
   Президент Литви Гітанас Науседа заявив учора, що Литва дотримується твердої позиції - послаблення санкцій проти агресивної рф в обмін на угоду про безпечний експорт українського зерна через Чорне море є неправильним рішенням. Слід лише посилювати усі можливі санкції щодо держави-терориста і давати ЗСУ більше сучасної зброї, в т. ч. літаки.
   На фоні цієї кривавої "торгівлі" московія продовжує воєнні злочини у прилеглих до лінії фронту краях, про що вранці заявив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Вчора пізно ввечері ворог ударив по Мирівській громаді Нікопольського району. Застосував важку артилерію. Обійшлося без загиблих та поранених.
▪️На інших територіях нашої області було тихо. Ніч пройшла без ворожих атак.
▪️До лікарів звернулася 54-річна жінка, яка постраждала під час вчорашнього обстрілу Синельниківщини. У неї – черепно-мозкова травма та забій хребта. Потерпілу госпіталізували в стані середньої тяжкості.
   Мирного тижня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ