15 гривень за маршрутку - Дніпро підвищує ціну за проїзд

За матеріалами інтернет-видань 06.07.2022 547

У Дніпрі через здорожчання пального перевізники вимушені підвищити вартість проїзду на автобусних маршрутах. Повідомила пресслужба Дніпровської міськради.
Зазначається, що з початком повномасштабного вторгнення рф вартість дизельного пального зросла більше, ніж удвічі. Якщо у березні-лютому вона сягала  від 24 до 26 грн. за літр, то зараз – до 58 грн.
За словами заступника директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Олександра Лещенка, з кінця лютого   тариф тримався незмінним завдяки тому, що міська влада надавала допомогу автоперевізникам у вигляді пального.

"Нині  вартість проїзду в автобусах та маршрутках у таких містах, як Київ, Львів, Одеса, Полтава, Ізмаїл та кілька маршрутів Павлограда зросла до 15. Вже підвищили тариф Запоріжжя, Івано-Франківськ, Луцьк, Білгород-Дніпровський, Ужгород тощо», – підкреслив посадовець.
 

Тож у Дніпрі з 9 липня буде встановлено новий тариф на проїзд на міських автобусних маршрутах – 15 грн, а зі знижкою за учнівським квитком – 11 грн. Водночас проїзд на маршрутах № 9, 77, 90, 92, 141 коштуватиме 18 грн, а за учнівським – 13 грн.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ