19 липня у Дніпрі депутати вирішать долю лікарні Мечникова

За матеріалами інтернет-видань 18.07.2023 377
19 липня у Дніпрі депутати вирішать долю лікарні Мечникова

19 липня 2023 року - чергова сесія Дніпровської міської ради, де будуть розставлені всі крапки над "І". Повідомив Олександр Толубаєв з  Сергієм Риженком в Дніпропетровській Обласній Клінічній Лікарні ім. І.І. Мечникова.
Зазначається, що  5 років тому міська рада припинила право лікарні Мечникова на постійне користування земельною ділянкою, на якій, власне, розташований  заклад. Тим самим рішенням частина цієї ділянки передана в оренду ТОВ "ЕЛІОНА", затверджений проект землеустрою і швиденько збудований "Нагорний ринок".  2 роки тому лікарня Мечникова подала до Дніпровської міської ради заяву на оформлення документів на ділянку, яка лишилась після рейдерського відшматування, і досі не отримала рішення.
Впродовж останнього  місяця у всіх доступних  джерелах актив лікарні звертається до міського голови Бориса Філатова з вимогою правовим шляхом відновити право користування земельною ділянкою і оформити землевпорядні документи. У відповідь - образи, звинувачення, статті і відео анонімного виробництва, - йдеться у повідомленні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ