5 школярів Апостолівської ОТГ Дніпропетровщини завершать навчання із золотими медалями

За матеріалами інтернет-видань 12.05.2022 574

Третього червня 2022 року в закладах загальної середньої освіти Апостолівської міської ради завершиться навчання. Повідомила FB - сторінка Апостолівської  територіальної громади.
Із 373 випускників - 247 учнів отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти і 126 учнів  -  свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

  • Золотими та срібними медалями за високі досягнення у навчанні буде відзначено 7 випускників, з них  2 учні отримають срібну медаль, 5 школярів -   золоту медаль.

Наразі учні громади продовжують навчатися дистанційно. Із 2753 учнів 374 особи навчаються за межами громади та країни.
Зазначається, що у зв'язку з воєнним станом прийнято Закон України № 7132 про скасування складання державної підсумкової атестації, ЗНО, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування у 2022-му.

  • Випускники закладів загальної середньої освіти Апостолівської міської ради будуть складати Національний мультипредметний тест, який орієнтовно буде проходити в липні 2022 року.

У зв’язку із воєнним станом на території громади урочисті  заходи із вручення свідоцтв про здобуття освіти не відбудуться.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ