555 ПРИКРАШЕНИХ ЯЛИНОК В ОДНОМУ БУДИНКУ

За матеріалами інтернет-видань 05.12.2023 303

В Німеччині пара встановила "новорічний" рекорд

 Дарія Швець 

Суддя RID Олаф Кюхенбекер персонально приїхав до Гамбурга, щоб засвідчити різдвяну епопею родини Єроміни.

555 ялинок у будинку: в Німеччині пара встановила "новорічний" рекорд

У Німеччині Сюзанна та Томас Єроміни з міста Рінтельн встановили світовий рекорд. Вони прикрасили свій дім аж 555 ялинками. Це надзвичайне досягнення було офіційно зафіксовано Інститутом рекордів Німеччини (RID).

Серед такого вражаючого "лісу" можна знайти тематичні ялинки. Деякі з них вбрані у стилі "Зоряні війни", інші - виглядають як персонажі з улюбленого в Німеччині мультфільму "Нікчемний я".

Сюзанна поділилася, що ця неабияка колекція стала можливою завдяки хобі її чоловіка, який збирає новорічні прикраси. Ця пара не вперше встановлює рекорд, адже вони вже встановлювали в будинку 444 ялинки у 2021 році. Тепер їм здалося, що такої кількості мало.

"Тото в якийсь момент виявив свій ентузіазм до декорування, а потім почав купувати все нові і нові прикраси для ялинок і не припиняє донині. Мені довелося звикнути до цього, але тепер я сама отримую масу задоволення", - заявила жінка.

Щоб визнати новий світовий рекорд, суддя RID Олаф Кюхенбекер особисто відвідав дім Єромінів у Рінтельні, де підрахував та перевірив всі різдвяні дерева. Після успішного аудиту експерт вручив подружжю сертифікат, підтверджуючи їхнє вражаюче досягнення у сфері новорічної творчості.

Фото: Oliver Klesy

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ