А ТЕПЕР ДНІПРОПЕТРОВЩИНА ЗАХОПИЛА ЛІДЕРСТВО ЗА БОРЖНИКАМИ АЛІМЕНТІВ

За матеріалами інтернет-видань 24.08.2024 124

 

Софія Скорик  РЕДАКТОР

Дніпропетровська область – лідер за кількістю боргів по аліментах

Що за багатьма параметрами, показниками, досягненнями і так далі Дніпропетровщина в Україні попереду всіх, це добре відомо всім. Є їй чим пишатися, а значить, що виокремлюватися з-поміж інших областей. Але чи знали ви, що у регіоні найбільше проваджень через борги по аліментах

Станом на на зараз, тобто на серпень 2024 року в Україні зафіксували 187 446 проваджень щодо боржників по несплаті аліментів. То з них 20 303 (або 11%) – у Дніпропетровській області. До слова, наш регіон посідає перше місце за кількістю проваджень через борги вже не перший рік - ще з 2021-го. 

Загалом з початку повномасштабної війни ця цифра зросла на 14%.  Причому 91% проваджень відкривають стосовно чоловіків, 9% – жінок. Про це свідчать дані в Опендатабот, – пише Інформатор.

Друге місце посіла Харківська область – 11 139 (або 6%). Далі йде Запорізька – 9 343 (5%).

Різко поменшало боргів по аліментах у порівнянні до 2021 року у прифронтових областях: на 79% у Донецькій області, 92% — у Херсонській та на 95% — у Луганській. 

Дніпропетровська область – лідер за кількістю боргів по аліментах

Дніпропетровська область – лідер за кількістю боргів по аліментах

Раніше ми писали, що Дніпропетровська область – серед лідерів у виборі “Пакунків малюка”. Писали ми й про те, що Дніпропетровська область увійшла у трійку лідерів рейтингу одружень та розлучень. Також читайте, що Дніпропетровська область — лідер за смертністю в Україні.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ