А У ТОМАКІВЦІ ВІДКРИЛИ НОВУ АМБУЛАТОРІЮ

За матеріалами інтернет-видань 16.07.2023 343

 

 У Томаківці відкрили

У Томаківці відкрили нову амбулаторію. Про це повідомили на сторінці громади у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«Амбулаторія збудована із застосовуванням новітніх технологій енергозбереження, доступності маломобільних груп населення, вентиляції, кондиціонування і обігріву, а також державних стандартів. Заклад має світлі, просторі кабінети і якісне медичне обладнання»,– йдеться в повідомленні.

Амбулаторія готова для надання кваліфікованої медичної допомоги населенню. У ній жителі громади можуть отримати весь комплекс послуг «первинки». Здати аналізи, зробити електрокардіограму, пройти необхідні тести, вакцинуватися, тощо.

«На сьогодні там працюють два фахівці: Фоменко Л.В.- сімейний лікар і Притикіна О.Д. – лікар педіатр, з ними можна укласти медичні декларації»,– додали у повідомленні.

Відкриття нової амбулаторії у Томаківці стало можливим завдяки реалізації програми «Велике будівництво» разом з Дніпропетровською обласною радою та Дніпропетровською обласною адміністрацією.

У Томаківці відкрили нову амбулаторію: фото

У Томаківці відкрилася

У Томаківці відкрилася

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ