Аби припинити матюччя мера Дніпра та інших за «Гроші на ЗСУ», запущена петиція ПУ

За матеріалами інтернет-видань 10.02.2024 504
Мер Дніпра зібрався на пенсію – відео - Гірчиця
   Багато міських голів матюкають/хамлять/погрожують мешканцям. Це відбувається в Черкасах, Одесі, Києві, Дніпрі і інших містах. Лідер в цьому звичайно Дніпро, тут потік матів йде стабільно. Міських голів прорвало, особливо в останній час, бо люди стали закликати перевести кошти на ЗСУ, а не для того ці міські голови обиралися.
   Розуміючи, що міські голови все зухваліше себе ведуть, ми спробували перевірити, як працює закон на прикладі Бориса Філатова. Тож зібрали його вислови та звернулися до НАЗК, щоб вони виписали припис Філатову (маленький штраф). За 1,5 місяці НАЗК припис не виписало, але закликали Філатова так більше не робити.
   Особисто для мене, дії НАЗК подібні до ситуації, коли грабіжник убив людину, а поліція замість того, щоб його посадити, каже грабіжнику, ну ти ж так більше не роби.
   Щоб зупинити цей потік свідомості міських голів, замів і інших посадовців запустили петицію до Президента. Підписувати можуть всі бажаючі, згадуючи вислови ваших мерів, або Філатова. 🙂 Залишилось зібрати 3000 голосів, вже зібрано 22 000 голосів. Давайте вже докачаємо петицію (вона в коментарях, на сторінці Денис Селін ФБ), залишилось трішки часу.
   P. S. Особисто мене кумарить, коли Борис Філатов ображає та погрожує людям тільки за те, що вони виходять з плакатами “Гроші на ЗСУ”.
   Денис Селін, голова правління "Громадський контроль".

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ