Аграрії Сумщини ініціюють запровадження фонду для підтримки обороноздатності регіону

За матеріалами інтернет-видань 02.02.2024 490
Аграрії Сумщини ініціюють запровадження  фонду для підтримки обороноздатності регіону

Як повідомила Сумська обласна військова адміністрація, на чільному місці в області питання допомоги аграріїв ЗСУ.
На черговому зібранні йшлося про взаємодію сільськогосподарських підприємств області із військовими формуваннями та внесок аграріїв у посилення обороноздатності регіону.
Учасники зустрічі обговорили варіанти створення централізованого механізму співпраці із військовими. Зокрема, ініціювали запровадження матеріального резерву чи фінансового фонду, де б могли акумулюватися ресурси, внесені аграріями, заактовані документально, підтверджені для податкової звітності тощо.
Це дозволить прозоро та ефективно організувати надання допомоги армії та забезпечення додаткових потреб захисників, а також виключити випадки спекулювання на темі підтримки військових.
Начальник Сумської ОВА Володимир Артюх відзначив патріотичну позицію аграріїв області, їх неоціненний внесок у наближення спільної перемоги та подякував за висловлені пропозиції.
Також під час зустрічі обговорювались земельні питання, виплати паїв та оподаткування земель, що знаходяться у дво-, пятикілометровій зоні, а також бронювання працівників сільськогосподарської галузі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ