«Агресивних тварюк - росію - викинули із ПАЧЕС»

За матеріалами інтернет-видань 07.12.2022 341

  За тривалу війну проти України росію виключили з Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС).

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Маріковський у Facebook, інформує "ЕП".

     "Щойно ми — депутати від Верховної Ради України, що зараз воюємо на найбільш проросійському міжнародному майданчику - асамблеї ПАЧЕС, витравили агресивних тварюк з цієї організації. Ми командою на чолі з Анною Пуртовою щойно зробили неймовірне!" – йдеться у дописі.

    Як повідомляє interfax.ru, у відповідь на це голова комітету лерждуми щодо розвитку громадянського суспільства, в.о. керівника постійної делегації федеральних зборів рф у ПАЧЕС Ольга Тимофєєва заявила про рішення призупинити виплату внесків рф до асамблеї.

     "Зараз ми ухвалюємо рішення тимчасово призупинити сплату членських внесків до відновлення здорового глузду. У ПАЧЕС його було повністю порушено", – зазначила вона.

     Парламентська асамблея Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) була створена 26 лютого 1993 року. До її складу після виключення росії входять 12 країн: Албанія, Азербайджан, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Македонія, Молдова, Румунія, Сербія, Туреччина та Україна.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ