Agro Region збільшить на наступний рік площі під озимим ріпаком на 40%

За матеріалами інтернет-видань 08.08.2024 100
Agro Region збільшить на наступний рік площі під озимим ріпаком  на 40%

У Групі компаній Агро-Регіон розпочали посів озимого ріпаку. У планах збільшити площі під культурою на 40% проти минулого року - засіяти 7 тис. га.
За інформацією пресслужби компанії, це найбільша площа за всю історію агропідприємства. Стратегічне рішення збільшити площі під озимим ріпаком продиктовані кількома факторами: культура прибуткова, є гарні результати по урожайності і EBITDA з гектара, сівозміна дозволяє.
Експерти зазначають, що на трьох кластерах компанії задіяно 9 посівних комплексів.  Серед них до посіву додалися і дві нові сівалки.
Це дозволяє одночасно проводити кілька операцій: обробіток ґрунту, внесення добрив та безпосередньо сам посів. Завдяки подібним грунтозберігаючим технологіям, у компанії ощадливо відносяться до ґрунту, зберігають вологу у ґрунті та економлять ресурси.

Головний агроном Юрій Лисак сподівається, що дощі, які пройшли напередодні старту посівної кампанії, забезпечать достатньо вологи у верхньому шарі ґрунту.  Це дає надію на отримання гарних сходів та врожаїв. Тим паче, лінійку гібридів оновлено на нові та перспективні сорти.

Agro Region

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ