АГРОВИРОБНИКІВ ЗАПРОШУЮТЬ ДО РИНКІВ ЗБУТУ НА PROZORRO MARKET

За матеріалами інтернет-видань 09.10.2023 293

 

9 жовтня, 2023

an_post_09_10_market

Майданчик публічних закупівель Прозорро – ТОВ «Українська універсальна біржа» – запрошує агровиробників до розширення своїх ринків збуту. Майданчик приєднався до Prozorro Market, щоб відкрити Постачальникам ширші можливості для продажу своєї продукції. Адже серед товарів Маркету фрукти та овочі входять у трійку лідерів серед найпопулярніших закупівель. А м’ясо та борошномельно-круп’яна продукція – у десятку товарів, які придбавають найчастіше. Серед інших товарів популярна також і агрохімічна продукція. Тож, ринок досить широкий та перспективний.

Загалом за 2 роки функціонування маркету тут уклали понад 40 тисяч угод. І їхня кількість щомісяця збільшується на тисячі.  

Як стати Постачальником Prozorro Market?

Досить просто. Потрібно лише перейти у «Маркет» на майданчику УУБ, зареєструватися та пройти ідентифікацію шляхом укладення договору з майданчиком УУБ або здійснити мінімальну оплату.

Далі Постачальник подає заявку на кваліфікацію до електронного каталогу у категорію товарів, яку планує продавати державі. Достатньо лише один раз пройти кваліфікацію. Ця процедура безкоштовна. Після чого Постачальник буде отримувати сповіщення про всі нові запити пропозицій по його категорії, у яку він був допущений ЦЗО.

Коли ж Замовнику необхідно буде оголосити запит пропорцій, то він створює процедуру і обирає із встановлених ЦЗО характеристики до товару, які мають бути обов’язково дотримані у товарі Постачальника. Постачальник отримає запрошення на участь у такому запиті пропозицій в особистому кабінеті та подає інформацію про ціну та товар. І далі по завершенню етапу подання пропозицій йде укладення договору про закупівлю та звітування замовника.

У Prozorro Market остаточне списання коштів  у вигляді відсотка від суми укладеного договору здійснюється лише з переможця, тобто по факту підписаного договору про закупівлю.

Серед інших переваг Маркета те, що аграріям, які бажають розширити ринки збуту за рахунок публічних закупівель, тут не потрібно щоразу готувати пакет документації.

Тож запрошуємо агровиробників до продажів на Prozorro Market. У кого виникнуть додаткові запитання, менеджери майданчика Української універсальної біржі завжди на зв’язку, роз’яснять усі деталі та супроводять у роботі до успішного підписання угод.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ