Антивакцинатори Полтави перекрили трасу Київ - Харків

За матеріалами інтернет-видань 14.12.2021 714

Сьогодні обідньої пори у Полтаві на трасі Київ -  Харків відбулася акція протесту проти прийняття законопроекту № 4142 «Про систему громадського здоров’я». Акція відбулася в рамках аналогічних дій антивакцинаторів по всій Україні і  називалася:«Захистимо право на життя».

Протестувальники перекривали дорогу впродовж 2 годин з 5-хвилинними перервами кожні 15 хвилин, пропускаючи увесь спецтранспорт. На думку антивакцинаторів, законопроект «Про систему громадського здоров’я» автоматично запроваджує обов’язкову вакцинацію. Вони вимагають зняти з розгляду цей законопроект.

Нагадаємо,що 4 лютого Верховна Рада України прийняла в першому читанні за основу законопроект № 4142 «Про систему громадського здоров’я».

Документ має на меті створення повноцінної національної епідеміологічної служби. Фактично Центр громадського здоров’я підсилить мережа регіональних Центрів контролю та профілактики захворювань (ЦКПЗ). ЦГЗ, як головна експертна установа, буде забезпечувати координацію діяльності цієї мережі в рамках епідеміологічного нагляду та реагування на небезпеки.

https://poltava.to/news/63890/

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ