Асоціація фермерів Дніпропетровщини привітала Анатолія Гайворонського з урядовою відзнакою

Григорій Давиденко 20.11.2022 338
Немає опису світлини.
         Асоціація фермерів та землевласників Дніпропетровської області щиро вітає голову Ассоціаціі Фермерів Дніпропетровськоі області Анатолія Гайворонського з відзнакою від Міністра АПК Миколи Сольского!
У кожного свій Фронт!
Все буде Україна!
І навіть, коли над головою літають ракети, Аграрії продовжують працювати на Перемогу!

     - Анатоліє Івановичу, щиро вітаємо Вас із професійним святом! День працівників сільського гсподарства - це Ваше з побратимами свято, свято гідних, сильних та відданих рідній землі людей, які трудяться на благо України та Перемоги. Бажаємо Вам і всьому колективу Асоціації фермерів Січеславщини миру, здоров'я, здійснення всіх задумів та ідей, щедрих врожаїв, гарної погоди, задоволення від роботи, сил, наснаги, добробуту та родинного щастя. Нехай завжди Вас оточує людська доброта! Зі святом!, - привітала  на сторінці ФБ А. Гайворонського заступник директора Решетилівського аграрного ліцею Світлана Болбат. Мітинг-протест «Не дамо вкрасти землю» — Online (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) — КУРКУЛЬ

     Навзаєм Анатолій Гайворонський сердечно подякував за вітання і зазначив, що урядова відзнака - це визнання сили громадської організації Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області. Визнання її провідної ролі як захисника прав людей, які споконвіку трудяться на рідній землі і нізащо не віддадуть її будь-якому агресору:

   - Сьогодні наша Асоціація усіляко підтримує Збройні сили України у відкритій війні з давнім ворогом - російською фашистською імперією. Ця кривава боротьба вимагає повної самовіддачі від кожного з нас. На жаль, досі, навіть в час війни, існує і внутрішній фронт, на якому ми разом постійно відбиваємо атаки рейдерів у погонах держави на фермерські господарства наших побратимів - "Самару" Олексія Саєнка в Новомосковському, "Алтей" Катерини Захарової у Васильківському, "Фортуну" Віталія Купрія у Петриківському районах, домогаємося покарання в судах злочинців за розбійні напади на фермерів, шахрайство ТОВ "Техноторг" щодо Сергія Хнюкала з Нікопольського району, показове кримінальне свавілля окремих представників нацменшини Межівщини, атаки під час війни на землі фермерів Ниви Трудової Апостолівщини тощо. На цих двох фронтах нам сьогодні потрібна подвійна єдність - і в Асоціації фермерів, і в партії "Сила єдності", до якої долучилися Спілки пасічників та підприємців Дніпропетровщини - для Перемоги на обох. Вітаю усіх фермерів та приватних власників землі, хто звик зустрічати сонце в росяному полі з надією на добрі урожаї. Козацького здоров'я вам і вашим родинам, наснаги і Перемоги над усіма ворогами землі української і нашого народу. Віримо, все буде Україна!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ