«Безпредєльний» Київський апеляційний суд ігнорує докази невинності Романа Червінського

За матеріалами інтернет-видань 17.05.2023 310
⚡️Розвідник Роман ЧЕРВІНСЬКИЙ - за ґратами! Кому він "НЕ УГОДНИЙ"? Яніна  знає! - YouTube
   Судове засідання по справі полковника ССО ЗСУ Червінського 15 травня було оголошене закритим, і полковника ЗСУ Романа Червінського залишили під вартою на два місяці.
    Генерал Віктор Ганущак приїхав виступити особисто на захист свого підлеглого до Київського апеляційного суду - але судді... відмовились його заслухати! Тобто командир Червінського дав покази у справі, що ніякого перевищення службових повноважень не було, взяв усю відповідальність на себе. Фактично досвідченого полковника ЗСУ запроторили за грати, попри відсутність навіть самої події злочину!
   Суд протиправно відмовився приймати будь-які докази та свідчення на користь підозрюваного військовослужбовця. Тому судді Юрдига, Фрис та Мельник незаконно залишили Романа Червінського під вартою по цій абсолютно вигаданій справі.
    Хочу нагадати, що відкриті російські агенти, депутати опзж, довірена особа медведчука Нестор Шуфрич, екс-голова СБУ Іван Баканов, який сумлінно виконував завдання фсб рф, згідно з кримінальною справою СБУ, знаходяться на свободі і не мають жодних обмежень! Діюча влада їх захищає від будь-якої відповідальності. Шуфрич досі навіть зарплату отримує з наших податків, разом з іншими опзжшниками, які завзято "підтанцьовували" під дудку рф.
   Президент Зеленський та голова Офісу Єрмак створили систему беспредєла та порушення законів, систему фальсифікації кримінальних справ. Для захисту своїх прав покладатися на закон не варто, показує армії Воодимир Зеленський. Захищатись треба на власний розсуд, бо суд буде працювати не по закону і не в інтересах громадян, а виключно по дзвінку з Банкової.
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ