Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Біля Херсону вибухнув склад боєприпасів, орки тікають в паніці

За матеріалами інтернет-видань 14.07.2022 1150
В районі Херсону вибухнув склад боєприпасів: окупанти тікають в паніці
Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, поширює "Генічеськ.City":
 - В районі Херсону знову палає склад окупантів із "селітрою і гуманітаркою". Поблизу місця вибуху чути виття сирен і помітно метушню орків, які тікають в різні сторони й в поспіху вивозять як награбоване, так і привезене із собою.
За даними Управління Стратегічних комунікацій, місцеві жителі повідомляють, що частина окупантів в паніці переодягається в цивільний одяг і "з великими торбами пакуються у віджатий цивільний транспорт". Дивні люди - тікати ж найкраще без нічого, в т. ч. без зброї!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"