БЛАГОРОДСТВО ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ФЕРМЕРА-ВЕТЕРАНА

За матеріалами інтернет-видань 18.08.2023 1379

 

86-річний фермер з Дніпропетровщини, який пережив голод, віддає 300 тон зерна колегам з Херсонщини

 86-річний фермер з Дніпропетровщини, який пережив голод, віддає 300 тон зерна колегам з Херсонщини

86-річний фермер з Дніпропетровщини, який пережив голод, віддає 300 тон зерна колегам з Херсонщини. Про це розповів начальник ДніпроОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

За словами Лисака, з Дніпропетровщини до Херсонщини рушили фури. В них понад 100 тонн пшениці та ячменю. Це допомога від Дніпропетровської області регіону, який постраждав від біснуватих сусідів.

Раніше Президент Володимир Зеленський ініціював відбудову тамтешніх сіл і селищ. Ми перейняли естафету проєкту «Пліч-о-пліч». Тепер не тільки відновлюємо. Дбаємо й про те, щоб люди, котрі пережили окупацію, були із хлібом. Порадившись із нашими фермерами, вирішили підтримати посівним матеріалом. Тих аграріїв, які повернулися на свою землю. Наводять лад у розграбованих господарствах та на розмінованих полях,– написав начальник ОВА

Перший гуманітарний вантаж відправила справжня фермерська родина, на чолі якої 86-річний Володимир Іванович. Він пережив голод. Каже – скільки йому стане сил, робитиме все, аби українців більше ніколи не спіткала така трагедія. Для колег з Херсонщини підготував 300 тонн насіння. Перший вантаж пішов.

Не зупиняємося. Об’єднуємося та зміцнюємо тил,– написав Сергій Лисак


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ