Час Повні - емоційна гойдалка

За матеріалами інтернет-видань 27.12.2023 224
 Час Повні - емоційна гойдалка

Повня – це фаза місяця, при якій він повністю освітлений з точки зору спостерігача на Землі. Повний місяць часто супроводжується хвилюванням у природі, таким як припливи та відливи, оскільки гравітаційний вплив місяця на воду на Землі максимальне. Пише сайт Freedom.
Зазначається, що 27.12.2023 – Повня холодного Місяця. Холодним місяцем прийнято називати останній повний місяць у році. Цього року це не просто повний місяць у грудні, повний місяць пройде в знаку зодіаку Рак, найемоційнішому з 12- и. Це, безумовно, позначиться на людській поведінці.
Оскільки у  Повний місяць завжди багато сил, енергії, думок, почуттів і емоцій, то ними необхідно вміти керувати. До того ж, впливає і ретроградний Меркурій до 3 січня включно.
Називається це все - емоційна гойдалка. Тому  поміркуйте, яким був цей рік для вас і родини, що відбулося нового і приємного, не акцентуйтеся на негативі, його багато у кожному з нас і навколо нас. Не метушіться, не нервуйте, не сваріться.

Задумайте собі добрий старт на 2024 рік і бережіть емоційне здоров'я, бо з ним приходить фізичне.
І коли зовсім не сила, згадайте  для себе приємність- радість, коли були щасливими і спокійними. Хай ця позитивна фішка супроводжує вас у такий бухливий період Повного Місяця. І  не забудьте собі подякувати за терпіння і витримку тоді, коли хочеться "футболити" все і всюди. Емоції минуть, а вчинки залишаться. Будьте в ладах з собою і навколишнім світом!
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ