Через рашистів зірвана посівна у Новомиколаївському старостинському окрузі Херсонщини

За матеріалами інтернет-видань 05.11.2022 487
Через рашистів зірвана посівна у Новомиколаївському старостинському окрузі Херсонщини

Як повідомила 2 листопада 2022 року  Поліція Херсонської області  , через обстріли армією рф території Новомиколаївського старостинського округу вигорів врожай озимої пшениці 2022 року. Зазначається, що  зірвана посівна кампанії під врожай 2023 року на орендованих місцевими жителями земельних ділянках на площі майже 100 га.

4 листопада 2022 року, за поліцейськими зведеннями, у Каховському районі представники окупаційної влади за силової підтримки озброєних військових рф незаконно захопили приміщення та територію сільськогосподарського підприємства: адміністративну будівлю, зерноток, товарно-молочну ферму, гуртожиток, їдальню, комплекс механізованого двору, комплекс автозаправної станції, торговий центр, комплекс будівель з млином та олійнею, пекарню, центральний склад, сільськогосподарську техніку, продукцію та велику рогату худобу. Нині на території підприємства перебувають військові рф та їх важка техніка.
5 листопада 2022 року поліцейські повідомили, що мешканка одного з населених пунктів Бериславського району, повернувшись додому після деокупації села, виявила, що з її магазину зникли три холодильних камери для напоїв, два побутових холодильники, мікрохвильова піч та інше побутове обладнання. В ході виїзду на місце слідчо-оперативної групи поліцейські встановили, що майно було викрадено військовослужбовцями рф.  
В іншому населеному пункті району окупанти відібрали у місцевого жителя два трактори. А у жительки Генічеського району військові рф незаконно заволоділи трактором, культиватором та іншою сільськогосподарською технікою.
Також від мешканців Скадовського та Генічеського районів продовжують надходити повідомлення про незаконне заселення військовослужбовцями рф приватних будинків та користування майном громадян.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ