Чим важкопоранений боєць ЗСУ Олег Симороз розізлив Олену Шуляк?

За матеріалами інтернет-видань 20.12.2022 603

Перебуваючи у Київському Військовому госпіталі після поранення в Донеччині, Олег Симороз  написав гнівний пост у ФБ, де висловив свою думку щодо прийняття антинародного закону 5655. За його словами, Президент України має накласти вето на цей закон, бо він  прийнятий на користь купки олігархічних злобудовних ділків.
Олена Шуляк як голова правлячої партії "слуг" вирішила з'ясувати стосунки з бійцем прямо на ліканяному ліжку.

"Мою маму найбільше здивувало навіть не те, що голова правлячої партії не поцікавилася тим, чи може потрібна якась допомога (ми б у таких людей допомогу й так би не брали), а що вона навіть не запитала про моє самопочуття й чи взагалі я маю змогу з нею розмовляти в той момент, коли вона прийшла. Прийшла без жодного дозволу чи навіть попередження мене чи моїх близьких.
"На злодії шапка горить", так виглядає цей випадок, коли лобістка будівельної мафії прибігає у військовий госпіталь з’ясовувати стосунки, після того, як мій допис про її антинародний законопроект і домовленості з ОПЗЖ широко розійшовся в соціальних мережах", - зазначив військовослужбовець.

Він пояснив депутатці, як цей злочинний законопроект 5655 знівелює його довоєнну  боротьбу за збереження берегів Дніпра, як вона проштовхнула його на комітеті й у сесійні залі голосами ОПЗЖ і як вона проігнорувала зауваження НАЗК.
Олег Симороз вважає несправедливістю той факт, що поки в країні йде війна й увага суспільства зосереджена саме на війні, то за зачиненими дверима парламенту, можна спокійно, безкарно й кулуарно, разом із зрадниками з ОПЗЖ протягувати антинародні закони для особистої вигоди.
Але, на його думку, рано чи пізно в Україні нарешті з'явиться нормальна влада, й тоді Олена Шуляк  постане перед справедливим судом.
До того ж петиція, яка закликає Президента ветувати цей злобудовний закон, набрала вже понад 42 тисячі підписів при необхідних 25. Тому відповідь має бути найближчим часом. А доки її немає, через скандал Олени Шуляк  народна депутатка Галина Янченко,  заступниця голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді,  написала заяву про вихід з партії.  


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ