Чому ДБР у справі агентів рф у СБУ виводить з під слідства Івана Баканова?

За матеріалами інтернет-видань 10.05.2023 326
Андрій Наумов – «убивця» СБУ на гроші Кремля
   Днями у журналістки Наталії Мосейчук вийшло інтерв’ю з екс керівником служби зовнішньої розвідки 2019-2021 р.р. Валерієм Кондратюком.
Кондратюк у цьому інтерв’ю сказав наступне: «такі як Олег Кулініч, були призначені (в СБУ) і в інших областях», «з москви платили гроші за такі призначення».
У всіх одразу виникає питання до ДБР:
 - платили - кому?!!!
З моменту публікації ДБР «плівок Сівковича-Кулініча» минуло вже 34 дні, але президент України Володимир Зеленський досі це ніяк не прокоментував, ніби ця подія не заслуговує уваги!🤯
   ДБР не допитало Зеленського щодо мотивації призначати СВОЇМ ПІДПИСОМ цих агентів фсб на найвищі посади в СБУ, та чи не отримував він особисто хабарі за ці призначення?
     08. 10. 2020 р. голова СБУ Іван Баканов на моє депутатське звернення, у якому я вимагав реакції щодо призначення на ключові посади у СБУ таких агентів фсб, як андрій наумов, роман дудін та інших, відповів: «підстав для реагування керівництвом Служби Безпеки немає», а також зазначив, що ці всі призначення проходять через президента (нижче скрін).
   Але ж коли США надало записи, підстави довелося знайти?)
    Зі слів екс керівника служби зовнішньої розвідки Валерія Кондратюка, стає зрозуміло, що кремлівська влада платила за ці призначення Зеленському чи його оточенню, про що насправді відомо багатьом. Але з цього приводу досі не допитаний навіть сам Баканов!
1. Скільки вам заплатила москва за ці кадрові призначення, які пройшли з вашим персональним підписом?
2. Чому ваше кишенькове ГПУ та СБУ, голів яких ви персонально подаєте до ВР, проігнорувало мою інформацію у 2020 році, що могло запобігти страшній трагедії?
3. Чому зараз ДБР, СБУ, ГПУ виводить із під слідства головного учасника цієї справи - вашого друга дитинства Івана Баканова? Переживаєте, що він буде давати покази саме на вас?
   Через ваші призначення агентів фсб, путін отримав упевненість, що, купивши ключові посади в Україні, йому з легкістю вдасться захопити всю Україну.
   З вашою жадібністю до грошей він вгадав, але прорахувався саме в українцях, яких, на відміну вашого оточення, він не взмозі купити.
Саме вони дали відсіч російському агресору.
   Гео Лерос, народний депутат України, сторінка ФБ.
На зображенні може бути: корінець квитка та текст

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ