Чому президент в тотожних ситуаціях - із суддею Львовим та головою штабу оборони Дніпра Корбаном - діє по-різному? - Юрій Бутусов

За матеріалами інтернет-видань 28.10.2022 298
СБУ підтвердила російське громадянство у судді Верховного Суду Богдана  Львова - Детектор медіа.
     На фото: СБУ підтвердила громадянство рф у судді Верховного суду Богдана Львова
     Сплив місяць, як президент України Володимир Зеленський мав відповісти на публікацію "Схем" та на петицію понад 25 тисяч громадян про позбавлення громадянства України громадянина росії - судді Верховного суду Богдана Львова.
Зеленський навіть не відповідає людям.
Він позбавив громадянства голову штабу оборони Дніпра Генадія Корбана, який успішно захищав Дніпропетровщину ще з 2014-го. І нічого спільного з росією не мав, а ще Корбан, на відміну від Львова, не порушував закон України.
     Бо Львов для Зеленського свій, надійний, зав’язаний на компроматі, який виконує усі команди Банкової. Тому зв’язки з рф для президента - це не компромат, а корисні важелі.
А Корбана смикати було не зручно, бо він на росіян не працював, він з моменту повномасштабної війни рф п’ять місяців працював на Збройні сили та був одним із ключових організаторів оборони в центральній області України. Незручний, нема кримінальних справ, які можна подати до суду, нема чим смикати - тож негідний бути громадянином України під час війни.
Геннадий Корбан о Филатове, Коломойском, Богдане, Тимошенко и нынешней  власти. , Люди - новости бизнеса Украины
        Тому у Корбана забрали паспорт, а на петицію про повернення йому громадянства президент фактично не відповів. А Львов для Зеленського свій, його чіпати не можна, ну хай він росіянин, хай порушив закон та приховав це, коли давав присягу. З ним все ясно, президент йому довіряє.
А відповідати громадянам не петицію Зеленський не став. Громадяни України йому необхідні рішення Верховного суду малювати не будуть, для такого потрібен росіянин.
        Юрій Бутусов, офіційна сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ