Чорнобривчик і волошка в Слобожанській ТГ Дніпропетровщини не такі, як всюди

За матеріалами інтернет-видань 28.03.2023 360

За повідомленням Слобожанська територіальна громада, діти дошкільного підрозділу «Івушка» Партизанського ліцею  взяли участь у  Всеукраїнському фестивалі-конкурсі сценічних та карнавальних костюмів «Стильний папір». Тема  фестивалю - «Квіти України» - зібрала 335 творчих робіт з 19 областей України   в номінаціях «Сценічний костюм» та «Карнавальний костюм». Переможцями стали 8 учасників "Івушки": Єлізавета Горбатенко, Іван Готвянський, Кароліна Погрібна, Валерія Опацька, Мілана Кожемяка, Єва Стародубець, Дар’я Хомутенко та Валерія Клименко.


Зазначається, що конкуренція була високою, адже вихованці  гуртків та студій «Витинанка», «Паперове моделювання, «Квілінг», «Паперопластика» мали чималу перевагу і досвід перед дошкіллям.
Діти разом з мамами та вихователями з січня розробляли та втілювали в життя образи моделей, які б відповідали вимогам конкурсу. Так і утворився розкішний квітковий віночок, в який  учасники «вплели» мальву, чорнобривець, барвінок, волошку, ромашку, червоний мак, сонях і троянду.
Красива ідея і неймовірне втілення! Приєднуємося до вітань з перемогою!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ