Чотири поранені бійці вижили під обстрілами завдяки героїчному пасічнику з Дніпра

За матеріалами інтернет-видань 17.04.2024 316
Чотири поранені бійці вижили під обстрілами завдяки героїчному пасічнику з Дніпра

Бджоляр з Дніпра врятував чотирьох поранених побратимів. Повідомила 128 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

Зазначається, що пасічнику Олександру 44 роки.

У нього в 2021 році  було 85 вуликів і купа спецтехніки для догляду за господарством. Олександр не просто качав мед, а й вів селекцію бджіл і планував суттєво розширити господарство.

Втім, новий сезон бджільництва навесні 2022 року Олександр не відкрив, бо почалося повномасштабне вторгнення російської орди. Вдома залишилися дружина і троє синів, а в серці - пасіка.
Цими днями Олександр витяг під шаленим обстрілом російської арти і мінометки чотирьох побратимів. А потім були перегони з фпв-дронами, від яких у бортах пікапа побільшало дірок.
Пасічник зі 128 ТрО тепер воює з ворожими роями дронів-камікадзе, кабів, артою, мінометами. На жаль, своє "гучне" домашнє господарство втратив через війну.
Звісно, шкода праці, якою жив до великої війни, - каже Олександр. Але після Перемоги розраховує на нову пасіку і  відновлення господарства.

"Ми, бджолярі, терплячі і вперті, бо інакше з бджолами працювати не зможеш. Якщо ти впевнений у своїй силі, якщо не боїшся, то не потрібно ніякого захисту - бджоли не будуть кусати. Але, якщо побіжиш - буде біда. Хто міг подумати, що на війні це теж знадобиться”, - провів нелегкі паралелі воїн.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ