Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024

За матеріалами інтернет-видань 15.10.2024 84
Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024
Сукупний грантовий фонд програми для збільшення локального виробництва готових продуктів харчування під час війни становить майже 1 мільйон гривень.
Щоб забезпечити зміцнення та розвиток жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України, міжнародна сільськогосподарська науково-технологічна компанія Corteva Agriscience оголошує про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2024 за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Програма забезпечуватиме учасницям доступ до інформації, що допоможе їм покращити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку. Також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму 1 мільйон гривень для збільшення локальної переробки агропродукції та виробництва готових продуктів харчування, що сприятиме сталому розвитку та забезпеченню продовольчих потреб територіальних громад.
Реєстрація на програму розпочинається 15 жовтня і триватиме до 8 листопада 2024 року (за посиланням)➡️ https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfW6X1RHke0ag.../viewform
 
 
«Corteva невпинно працює на підтримку українських фермерів, прагнучи забезпечити продовольчу стійкість країни і окремих громад. Розуміючи важливість локального виробництва харчових продуктів та збільшення відсотку переробки в загальному агровиробництві, цього року ми робимо це основним акцентом програми TalentA, щоб надати жінкам-фермеркам необхідні інструменти для підтримки своїх громади, зміцнення економіки країни, роблячи спільний внесок у наближення Перемоги. Наразі TalentA об'єднує майже 1500 фермерок по всьому світу, з яких 250 – українки, і ми з нетерпінням чекаємо на нових учасниць, які приєднаються до цієї важливої ініціативи цього року», − говорить Анна Бабіч, керівниця корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній і Східній Європі та Туреччині, координаторка та голова експертної ради Програми TalentA в Україні.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ