Де знаходяться бункери путлера, в яких він таїться від людей?

За матеріалами інтернет-видань 04.12.2022 548
Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)       Де розташовані бункери Путіна (колаж: Styler)
       Автор: Василина Копитко

    російський диктатор володимир путін постійно погрожує світу ядерною зброєю. Проте сам її найбільше боїться, оскільки будує десятки бункерів по всій території рф. Секретні сховища є від москви до Уралу.

Вони розташовані на глибині 200 метрів та оснащенні системами для вимірювання радіації. На будівництва бункерів путін виділяє сотні мільйонів рублів із держбюджету.

Про те, де розташовані і як виглядають бункери путіна, розповідаємо у матеріалі нижче.

                 Де розташовані бункери путіна

        Нещодавно російські ЗМІ оприлюднили результати журналістських розслідувань. Повідомляється, що у путіна є офіційна та не офіційна система бункерів. При чому кількість других є значно вищою. Ті самі будівельники, які споруджували офіційні бункери, зводять і приватні сховища для нього.

    Велика мережа бункерів у центрі москви. Глибина тунелів там становить до 200 м. Про це розповідали дигери, які випадково потрапили в тунелі. Згодом їх за це засудили до умовних і реальних термінів. Зрештою вони були змушені виїхати з росії.

Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)

Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)

Фото російського дигера Павла Сафронова, що випадково натрапив на секретні тунелі під москвою (фото: sobesednik.com)

       Підземна система "Метро-2" пов'язує урядові установи москви, передусім кремль, із бункерами в російській столиці, Балашисі, Чехові та мало не в Калузі.

Один із секретних входів у тунель знайшли біля Мічурінського проспекту у москві. Таких об'єктів у місті не один десяток. Зокрема, недалеко від Луб'янки, біля Міноборони і на Таганці - поруч із бункером сталіна.

       Сховище для путіна є і під скандальним його палацом в Геленджику. Який документально оформили, як "пансіонат". Згідно з офіційними паперами забудовника, там виконали кріплення та спорудження внутрішніх конструкцій на глибині 60 метрів, а також зробили систему тунелів. Будівництво тривало з 2008 до 2010 року.

Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)Палац путіна у Геленджику, що на березі Чорного моря (кола: Styler)

      ЗМІ заявляють і про можливе сховище путіна на Алтаї у гирлі річки Урсул поблизу Монголії, Китаю та Казахстану. Нібито там розміщується один із найсучасніших бункерів, хоча офіційно - санаторій "Газпрому" "Алтайське подвір'я".

Також повідомляють і про бункер між Магнітогорськом та Уфою.

             Ядерний бункер для вищого керівництва рф

     Один із наймасштабніших бункерів розташований у горі Ямантау в засекреченому уральському містечку Міжгір'я. Це закрите поселення, куди можна потрапити лише за спецперепустками. Як відомо, саме гірські хребти вважаються одними з найкращих місць для укриття від ядерної атаки.

Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)

Будівельні роботи в горі Ямантау (фото: sobesednik.com)

       За результатами розслідування, весною минулого року у Міжгір'я почали масово звозити важку техніку для будівництва. Хоча ще на початку 90-х років минулого століття повідомлялось, що у горі Ямантау будується бункер для перших осіб держави.

2003-го цю інформацію підтвердив експерт з ядерної безпеки відставний офіцер Брюс Дж. Блер. Американські супутники-шпигуни засікли це будівництво ще наприкінці 1990-х років. За словами Блера, командний центр Ямантау знаходиться всередині гірського кварцу на глибині приблизно 900 метрів від вершини.

Зараз повідомляється, що цей бункер готові здати в експлуатацію вже найближчим часом.

Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)

Будівельні роботи в горі Ямантау (фото: sobesednik.com)

        Скільки коштує будівництво бункерів

      Точна сума будівництва тунелів та бункерів для російського диктатора поки невідома. Проте, зазначається, що як тільки путін прийшов до влади, то за відновлення сховищ взялися з новою силою.

Зокрема, у московських бункерах модернізували ліфти - на 3 підйомники витратили 55 мільйонів рублів.

Як виглядають і скільки коштують бункери Путіна, де він ховається від людей (фото)Будівельні роботи під час встановлення ліфтів у тунелях під москвою (фото: sobesednik.com)

      Також вдалося встановити, що один зі столичних бункерів кривавого диктатора забезпечений системою контролю параметрів повітряного середовища. Її вартість - 112 млн рублів.

Це обладнання здатне безперервно дистанційно контролювати радіаційну обстановку та вимірювати рівень іонізуючих випромінювань. А охоронці цих сховищ мають мобільні дозиметри гамма-випромінювання.

      А от для охорони будівництва в Ямантау спеціально закупили квадрокоптери DJI Mavic 2 вартістю від 500 тисяч до 1 млн рублів за апарат.

Усі ж бункери, звичайно, споруджують за кошти слухняних платників податків рф.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ