День у Січеславщині пройшов без атак московитів

Григорій Давиденко 15.04.2023 318
На зображенні може бути: їжа
 
    Добру новину повідомив увечері голова Дніпро ОВА Сергій Лисак. А ще нагадав про необхідність дотримуватися комендантської години, яка триває тепер з 0 до 5-ї години ранку. Не зважати на неї можуть лише хлібороби, згідно з підписаним головою ОВА 23 березня дорученням про сприяння весняним польовим роботам. "Щоб сільськогосподарська техніка могла працювати без перешкод, навіть під час комендантської години».
     Втім, до Великодної ночі фермери встигли зробити необхідне, хоча дощова погода і внесла деякі поправки. На своїй постійній, цілодобовій варті перебувають лише воїни Збройних сил України, відстоюючи одвічне право українцім бути самими собою, за що їм, як і хліборобам, величезна вдячність. Адже нам більше ніколи не доведеться штовхати недолугу імперську колісницю, що невдовзі лусне іще раз, як у 90-х роках.
    Деталі повідомлення голови Дніпро ОВА:
     - У Дніпропетровщині день пройшов з повітряними тривогами, але без ворожих атак.
Віряни вже готові зустрічати одне з найважливіших свят - Великдень. Проте нинішня тиша може бути оманливою. Ворог підступний і не гребує важливими для українців святами.
‼️Тому ще раз нагадую: сьогодні дотримуємося комендантської години⏱️.
Опівночі майже всі храми мають бути зачинені. В тих церквах, де люди все ж залишаються на всеношну, заборонено покидати приміщення аж до закінчення комендантської години.
      Усім тихої ночі і щасливих свят!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ