Депутат-слуга Юлія Яцик кошмарить закупівлі для ЗСУ, - ЦПК

За матеріалами інтернет-видань 18.08.2024 112
На зображенні може бути: 1 особа та текст
   На фото - обрана від слуг народу (у липні цього року покинула фракцію) депутатка ВР Юлія Яцик. Привернула нашу увагу своїми атаками на агентство, яке займається тиловими закупівлями для ЗСУ.
   Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
   Атаками безпідставними і голослівними. Вся критика Яцик легко спростовується фактами і цифрами. Закупівлі часів Резнікова (типу яйця по 17) Яцик не дуже хвилювали, а тут депутатка раптом розгорнула бурхливу діяльність.
   Втім, одна справа, коли чуємо критику з боку людей з бездоганною репутацією. Але, схоже, це не той випадок. Отже, чим запам’яталась пані Яцик?
📌 В 2012 році здійснила невдалу спробу пройти до парламенту від партії Ляшка. У 2019 році стала "новим обличчям" і виграла вибори. Ставши депутаткою, взяла собі в помічники... сестру та колишнього слідчого, якого затримали на хабарі.
   Суд першої інстанції визнав його винним у вимаганні хабаря за злиття справи про збут метамфетаміну і засудив до 5 років позбавлення волі. Але апеляція вирок скасувала і повернула справу на новий розгляд.
📌 Які ж ініціативи просувала депутат Яцик? Наприклад, вона підтримувала законопроєкт, який... допомагав корупціонерам уникнути покарання начебто в обмін на військову службу. Після суспільного обурення цю ідею відкинули.
📌 Яцик не підтримувала негайне відкриття декларацій посадовців. Коли один з підписників поцікавився причину, то депутатка прикрилась військовими. Мовляв, таке загрожує безпеці наших захисників. Це маніпуляція, бо військові взагалі не мають подавати декларації до кінця війни.
📌 Схожа позиція була у нардепа Миколи Тищенка, з яким Яцик не соромилась публікувати спільні фото, пліч-о-пліч працювати в рамках ТСК, яка через репутацію "Колі-катлєти" мала шлейф скандальності.
   Окрім Тищенка, Яцик не цуралась спілкування з адвокатом януковича і публічно домовлялась з ним про зустріч щодо проблем адвокатів.
📌 Додамо, що Яцик не підписалась під зверненням про заборону УПЦ МП, пояснивши, що вона "проти втручання будь-кого в будь-які релігійні процеси, за виключенням тих, які становлять небезпеку для людей". Тобто зараз УПЦ МП не загрожує безпеці? Дивно, що Яцик досі цього не помічає.
📌 Наостанок ще один показовий епізод. Яцик подавалась на конкурс на посаду директора НАБУ. Правда, з тріском провалилась вже на першому етапі, який стосувався тестування на знання законодавства. Яцик за набраними балами опинилась в останній десятці і закінчила участь у конкурсі.
   Але провалений тест на знання законодавства не означає позбавлення мандату. Тому Яцик залишається у парламенті України поряд з іншими Тищенками і впливає на долю країни у найбільш відповідальний момент.
   То чи варто вірити людині з таким сумнівним бекґраундом?

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ