Депутати ВР дозволили мегакорупціонерам... відкуплятися від слідства

За матеріалами інтернет-видань 19.07.2024 106
З'явився повний список кандидатів в нардепи від "Слуги Народу" | УНІАН
   Українські воїни йдуть на загибель заради захисту держави, а слуги народу у Києві замість порятунку воїнів проголосували закон про… порятунок корупціонерів!
    Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
   Учора фракція "Слуги народу" у Верховній Раді проголосувала закон № 11340, який дозволяє будь-якому корупціонеру, якого спіймали на хабарі, миттєво відкуплятись, укладаючи на певну суму угоду зі слідством. Причому після укладання угоди слідство має припинятись, і встановлювати інших фігурантів справи слідчим забороняється!
   Тобто сенс закону такий - як тільки НАБУ та САП затримують на хабарі чергового слугу народу, він миттєво укладає угоду, платить кошти, стає невинним та непідсудним. Іслідство вже не має право щось розслідувати, не можна шукати з ким ділився хабарник, хто його дахував, хто дозволяв. Фактично, розслідування хабарів буде швидко обмежуватись одним депутатом або держслужбовцем!
Такої норми нема в жодній демократичній країні світу.
   Проти цього закону виступили усі наші західні партнери.
   Проти цього офіційно виступили детективи НАБУ.
   Проти цього офіційно виступили прокурори САП.
   Проти цього офіційно виступив антикорупційний комітет Верхвоної Ради.
   Але вчора більшістю голосів фракції "слуг народу" законопроєкт був ухвалений, 231 депутат проголосував «за».
   На фронті немає дронів, держава не купляє, катма справжніх фортифікацій, не вистачає боєприпасів, машин, людей, та всього. Гинуть люди, щодня, багато десятків людей...
   А нахабні негідники під куполом у Києві отримали команду, і рятують партію Зеленського від кримінальних справ. В той час як сам Зеленський робить промови та наголошує, щоб західні партнери дали Україні більше грошей.
   Учора Верховна Рада реально зрадила національним інтересам під час війни, зганьбила державу. Володимир Зеленський має відмінити рішення своєї партії і негайно накласти вето на цей ганебний закон.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ