Вчені рф попереджали про війну з Україною ще у 2009 році

За матеріалами інтернет-видань 08.05.2024 383
Вчені рф попереджали про війну з Україною ще у 2009 році

   Дмитро Тузов, політичний оглядач, блоги "УП".

   Учора в кремлі російський диктатор провів власну "інтронізацію" – з собою, довічним імператором-президентом, попами у розшитих золотом рясах, військовими, які вбивають людей (не лише українців, а й власних підданих, яких женуть на війну). "Інтронізація" путіна, в усій її імперській помпезності, є частиною російської теорії возвеличення росії над іншими народами.

      Як росія готувалась до нападу на Україну

   Рішення воювати з Україною, судячи з об'єктивних даних, у москві було ухвалене задовго до початку бойових дій проти України у 2014 році.

   Серія торговельних війн росії проти України – газові, шоколадні, сирні, м'ясно-ковбасні. Згадую, як мене, у якості журналіста, московський "Газпром" запрошував на "святкування" нового, 2006 року, у москву. російські піарники тоді збирали пул українських журналістів. Аби в ніч на 1 січня показати, як росія урочисто перекриває газові вентилі Україні. Новорічний подарунок Україні, так би мовити: танці-пляски, ікра-водка, газова атака на Україну, святковий бенкет – все по плану російських сценаристів. Я, звісно, послав "Газпром-медіа" з його пропозиціями грошей і розваг у тепер вже всім відомому напрямку. По-суті, це було схоже на оголошення війни. Економічної. Але багато телеканалів з України поїхали транслювати у своїх ефірах всі ці новорічні провокації "Газпрому".

   Тепер я розумію, що тоді, 1 січня 2006 року, кремль проводив планову, як тепер кажуть, ІПСО проти України. Демонструючи Києву свою газову могутність і лякаючи українців картиною суцільного Апокаліпсису – замерзаючими без російського газу містами України. росіяни проводили традиційне активне залякування українців і, водночас, привчали власне населення, яке згодом кремль пожене вже на відкриту війну з Україною до того, що будь-яка форма війн з Україною є єдино можливою формою існування самої росії. російські псевдо-православні клірики, на чолі з московським патріархом кірілом-гундяєвим, вже після вторгнення росії в Україну назвуть цю криваву бійню, влаштовану росією, справою "священною" і "богоугодною".

   Але всі ці економічні війни були складовою повномасштабного російського вторгнення в Україну. Чому важливо розуміти й розпізнавати етапи підготовки рф до повномасштабної війни? Бо це не остання війна, яку готує і починає росія. І чим раніше політичне керівництво країн, які перебувають під прицілом кремля, зорієнтується у тому, що відбувається, тим більший проміжок часу матиме ця країна для організації своєї оборони.

    Фаза інформаційної інвазії. Серед росіян були науковці, які попереджали про підготовку росії до нападу на Україну

   Українська науковиця, відома лікарка, член-кореспондентка Національної Академії Наук України Валентина Чопяк згадує, що на одному з наукових конгресів у 2009 році (за 5 років до початку війни росії проти України), відомий російський науковець, академік, попередив своїх українських колег, що росія готує проти України, як він сказав, "страшну і велику війну". За словами російського науковця, йому було відомо про те, що в росії, щонайменше 17 науково-дослідних інститутів вже працюють над підготовкою до вторгнення в Україну.

   У цих наукових інститутах розробляли і вдосконалювали методики ведення війни звичайними засобами. А також – за допомогою неконвенційної – хімічної й бактеріологічної зброї. Та інших типів озброєнь. Але особливу увагу росіяни вже тоді зосередили на засобах інформаційного впливу на великі маси людей. Серед російської наукової еліти були люди, які попереджали про те, що насувається справжня катастрофа – політичне керівництво росії готує масштабну війну. Із зрозумілих причин ми не публікуємо прізвища російських науковців, які намагались донести цю інформацію назовні. Всьому свій час. Просто зафіксуємо, що такі були.

   Першим етапом вторгнення росії в Україну була "інформаційна" фаза. Під час якої російська пропаганда "перекодовувала" свідомість мільйонів людей на хвилю російської військової доктрини. Більше того, російські вчені працювали над темою впливу російської пропаганди на фізіологічний стан організму людини. І, треба визнати, досягли у цьому питанні помітних успіхів. Здатність опиратись масованій пропаганді, яку одночасно поширюють різноманітні ЗМІ, за даними науковців, коливається в межах приблизно 10 відсотків від загальної кількості населення. Подібні дослідження переконали ідеологів російської агресії у тому, що методична робота із свідомістю мільйонів росіян (як і українців – до 2014 року в Україні безперешкодно працювали як російські інформаційні платформи, так й афільовані з ними ресурси і телеканали в Україні, які фінансувались представниками кремля – як у випадку з медіа-холдингом віктора медведчука), дозволить селекціонувати гібридну популяцію людини, керовану з єдиного центру спеціально розробленими сигналами пропаганди. російські інформаційні селекціонери досягли успіху у цій справі.

російська церква як частина ідеології війни і вторгнення росії в Україну

   На підтвердження масового помутніння свідомості під впливом агресивної і нестримної дезінформації, з окопів давно вийшла й РПЦ. Яка є одним із стовпів російської колонізаторської доктрини. У березні 2024 року, під керівництвом російського патріарха кіріла-гундяєва, клірики Російської Православної Церкви проголосили "священною" війну росії проти України. Таким чином російське православ'я інтерпретувало Новий Заповіт і вчення Ісуса Христа на свою користь й оголосило обов'язком православних росіян масове вбивство українців, тотальне руйнування їхніх міст і удари балістичними і крилатими ракетами по житловим районам "богоугодною" справою.

   У виконанні цього "священного обов'язку" російську армію не стримують навіть удари по осередках "російського православ'я" в Україні. Наприклад, по собору Московського патріархату (який прибрав з назви цю приналежність до РПЦ лише під час війни) в Одесі. Або знищена російською армією церква в українському місті Часів Яр.
 


   Розбита російською артилерією церква у місті Часів Яр. Скріншот з відео.

   російські священники з РПЦ фіналізували експеримент кремля по впливу на свідомість великої кількості, фактично, піддослідних людей. Технології інфо-зомбування дали потрібний російському керівництву результат. Так сучасна росія, яка намагалась стати Третім Римом, перетворилась на Четвертий Рейх.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ