Діти Львівської області змагалися за кращу городню ділянку

За матеріалами інтернет-видань 09.10.2023 598
Діти Львівської області змагалися за кращу городню ділянку

У Стрийському районі Львівщини підбили підсумки проекту    «Краща городня ділянка дитини». У ньому взяли участь 38 дітей з 4 сільських шкіл.  Учні 6-9 класів вперше відповідали за результати своєї роботи на землі.
Дітей забезпечили насінням і комплексним мінеральним добривом, а також провели технологічний інструктаж.
Зазначається, що погодні умови і слимаки не всім учасникам  дали можливість продемонструвати суперрезультат. Доглянутими і врожайними виявилися городні ділянки Мирона Пукальського, Романа Левицького, Іванни Крушельницької,  Вероніки Гейвич.

"Коли оглядали  їхні ділянки, розуміли, що в цих родинах в пошані робота на землі, але й важливим моментом є виховання дитини через допомогу батькам.
Школа, батьки і організатори бачили спільну мету – робити дитину кращою через самостійний проект з усвідомленням того, що вирощені  овочі – це перемога над собою", - зазначили ініціатори проекту.

Всі учасники  отримали  в подарунок солодощі,  три  переможці в кожній школі нагороджені ще й грошовим призом. На думку одного з переможців, це перші самостійно зароблені гроші. Тому не сумніваємося, що в майбутньому учасники стануть повноправними підприємцями і рухатимуть агробізнес України до нових врожаїв і перемог на європейському ринку.

LAES Львівська аграрна дорадча служба

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ