Для забезпечення громадського порядку Кривому Рогу потрібен позашляховик за 2,88 млн. грн.

За матеріалами інтернет-видань 11.12.2023 299

5 грудня Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області  за результатами тендеру замовило ТОВ «Фольксваген Центр Кривий Ріг» легковий автомобіль за 2,88 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро», пише видання "Наші гроші".

Зазначається, що до 20 грудня 2023 року поставлять автомобіль спеціалізованого призначення ПУ-VWTG-ПС виробництва ТОВ «Партек Україна» на базі позашляховика Volkswagen Touareg 2023 року випуску. Позашляховик у кольорі чорний «металік» матиме бензиновий двигун потужністю 340 кінських сил та автоматичною коробкою передач. Гарантійний строк складе два роки.
Автомобіль має круїз-контроль, двозонний клімат-контроль, асистент утримання смуги руху, систему розпізнавання втоми водія, передній та задній парктроніки, подушки безпеки водія та пасажира, електропривід багажника, проекційний дисплей на вітровому склі, світлодіодні матричні фари, світлодіодне підсвічування салону тощо. Крім того, він має систему нічного бачення – інфрачервону камеру, яка розпізнає та реагує на тепло тіла на відстані до 130 м.
Із додаткового спеціалізованого обладнання автомобіль буде оснащений лише гучномовним пристроєм та синім сигнальним світлодіодним маячком на магніті, встановленим на даху.
В салонах Touareg із бензиновим двигуном потужністю 340 кінських сил та автоматичною коробкою передач продають у комплектації R-Line Platinum+ за цінами від 2,99 млн грн.

Закупівлю проводять за рахунок субвенції з місцевого бюджету державному на виконання заходів Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки в м. Кривий Ріг на період до 2025 року, затвердженої рішенням міськради №209 від 27 січня 2016 року.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ