Дніпропетровщина 25 квітня

За матеріалами інтернет-видань 25.04.2022 588
Дніпропетровщина 25 квітня

За словами начальника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка у FB,  вночі окупанти обстріляли з систем залпового вогню Новолатівську громаду. Поцілили по околицях населеного пункту. Ніхто не постраждав.
У Кривому Розі все рівно, - написав у FB начальник ВА міста Олександр Вілкул.
Як повідомив вранці голова Апостолівської міськради Андрій Оса, у громаді на 25 квітня все спокійно, без надзвичайних подій. А от позавчора близько 23:00 години були два гучні вибухи.
"Один із них був на території нашої громади. ДСНС та Поліція установили факт влучання авіаційної ракети у Апостоловому в полі поблизу вулиці Елеваторної. Ворожа ракета залишила воронку глибиною 2 метри та діаметром 3 метри. Постраждалих немає", - написав у FB Андрій Оса.
Голова Нікопольської РДА Євген Євтушенко у ранковому вітанні у FB зазначив, що ніч пройшла гучно. Але бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території району немає.
"Критична та соціальна інфраструктура функціонує. Всі на робочих місцях. Дороги проїзні.
Починається новий тиждень. Є думка, що загострення на фронті триватиме ще 7-10 днів, далі інтенсивність боїв буде зменшуватись. Дякуємо нашим бійцям, за можливості допомагаємо фронту та підтримуємо одне одного", - поінформував Євген Євтушенко.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ