Дніпропетровщина 3 листопада вночі потерпала від ворожих ударів

За матеріалами інтернет-видань 03.11.2022 438

3 листопада вночі підрозділами повітряного командування «Схід» над Дніпропетровщиною  збито чотири дрони-камікадзе. Повідомив Микола Лукашук – голова ДОР.
Він, зокрема, зазначив, що уламки однієї з «пташок» пошкодили господарську споруду та сінник на території приватного домоволодіння в Нікопольському районі.
Дніпропетровщина була вночі під  ворожими атаками, обійшлося  без жертв.

За словами Миколи Лукашука, у Кривому Розі дрон-камікадзе окупантів влучив в об‘єкт енергетичної інфраструктури. Також ворог вдарив ракетою по об‘єкту водної інфраструктури.
Руйнування – серйозні, декілька районів міста лишились без світла та води. Тривають ремонтні роботи.
Як повідомив Олександр Вілкул, начальник ВА Кривого Рогу, аварійні бригади працювали всю ніч.

"Водопостачання скрізь відновлено на генераторах. По електроенергії роботи продовжуються. Декілька мікрорайонів без світла. Йдуть перепідключення на альтернативні лінії.
Також пізно ввечері «Укренерго» запровадило віялові відключення електроенергії у Дніпропетровській області. Зберігайте вдома запаси води, тримайте зарядженими телефони та пауербанки", - поінформував Олександр Вілкул.

За повідомленням Миколи Лукашука, у Павлограді  ворожим ударом пошкоджене одне з промислових підприємств. Деталі уточнюються.

"Нікопольщину російські окупанти накривали з важкої артилерії і РСЗВ: «Градами» били по Марганецькій громаді та по самому Нікополю. В місті сталася пожежа, вщент згоріла заправка. Внаслідок обстрілу там понівечено багатоповерхівку, два приватні будинки, коледж, шиномонтаж, декілька підприємств та електромережі.
В Марганецькій громаді є знеструмлення домівок, енергетики працюють", - повідомив голова облради.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ