Дніпропетровщину кількаразово обстріляли ракетами

За матеріалами інтернет-видань 10.04.2022 1151
Російські окупанти вчинили у Дніпропетровщині чергове порушення міжнародного гуманітарного права, тобто сукупності міжнародних норм і правил, що обмежують методи і засоби ведення війни. Про це вранці повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук в соцмережах:
 - Надскладна ніч з неодноразовими сигналами тривоги. Ворог вдарив одразу декілька разів в різних куточках області. Сім прильотів у Дніпро впродвж ночі. Повністю зруйнований один об‘єкт інфраструктури, співробітники ДСНС ліквідували пожежу. Одна людина постраждала. 
У Павлограді внаслідок ворожого ракетного обстрілу зруйнований об‘єкт інфраструктури.
У Солонянській громаді, що в Дніпровському районі, збили ракету. Уламки впали на дах будівлі фермерського господарства. Постраждалих немає.
В Синельниківському районі збитий ворожий безпілотник.  Я вкотре прошу всіх громадян не ігнорувати сирени. Від цього залежить ваша безпека. Ворог нічого не може зробити на землі, бо в нас сильна оборона. Тому підло атакує з повітря, хоче посіяти паніку, примусити нас боятися.
Але ми все відбудуємо. Вистоїмо, поборемо, переможемо. А окупанти, які руйнують нашу інфраструктуру, обов’язково відповідатимуть за свої вчинки.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ