Дніпровський апеляційний вдруге розглядає скарги засуджених за вбивство фермера Грушки

Григорій Давиденко 13.03.2024 916

Полиция продолжает искать убийц фермера-депутата из Криничанского района

 

  Депутат Криничанської районної ради, фермер Олександр Грушка

    Після року розгляду апеляцій трьох засуджених до довічного ув’язнення за вбивство фермера Олександра Грушки у суді не встигли ухвалити ніякого рішення. Точніше, що відомо із кількох публікацій «Фермера Придніпров’я» із зали суду, не захотіли. І після того, як у колегії суддів відбулися вимушені зміни — її очолив Роман Мудрецький — все пішло по новому кругу.

   Відтак позавчора, 11 березня, судді Р. Мудрецький, О. Кононенко та О. Рябчун у Дніпровському апеляційному суді провели підготовче засідання. Ось що про його перебіг повідомляє син загиблого фермера, потерпілий Владислав Грушка:

- Через обмаль часу голова колегії озвучив лише пару сторінок справи, не всі клопотання адвокати встигли заявити. Четверо адвокатів у засуджених не змінилися, деякі захищали їх ще в Баглійському районному суді. Він більше року тому і ухвалив за сукупністю скоєних тяжких злочинів довічний вирок трьом учасникам розбійного нападу. Наступне судове засідання призначене чомусь аж на 17 квітня.

   Відтак ця резонансна кримінальна справа вже другий рік перебуває на розгляді в Дніпровському апеляційному суді. А з моменту скоєння розбійного нападу на родину фермера Олександра Грушки 21 грудня 2018 року в селі Саксаганське Криничанського району, її пограбування, а згодом позбавлення життя глави родини на очах у рідних, іде вже шостий рік.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ