Дніпровський серіал за участю міського голови

Марина Бабич 25.07.2023 288
Дніпровський серіал за участю міського голови

Цими днями медіапростір Дніпропетровщини розірвала публічна заява Бориса Філатова про його відмову від зарплати, премій, надбавок. Всі нарахування з 24 лютого 2022 року буде повернуто до бюджету громади. Заявив міський голова Дніпра у просторах телеграм - каналу.
Хтось, напевно, захоплюється таким благородним вчинком, хтось презирливо обговорює цю подію, когось взагалі це не хвилює.
А мене хвилює тільки одне - чому зараз, спливло стільки часу,  і пан дозрів? Що хоче влада нам продемонструвати, свою шляхетність чи свою непотопляємість?

Доки ми будемо невільними учасниками Дніпровського серіалу? Він же триває, і успішно набирає глядачів і поціновувачів. Здається, нині акторські курси і театральні інституції канули в Лєту, бо вони просто не потрібні. Усі усіх "грають", як можуть.
 

"Ця офіційна заява також є зверненням до Кабінету Міністрів, депутатів ВР та керівників держкорпорацій, надто – топменеджменту «Укрзалізниці» та «Нафтогазу» та інших.
Пропоную долучитися до ініціативи, скерувавши безпосередньо власні заробітки на потреби війська", - підкреслив Борис Філатов.

І усі кинулися робити те саме?
На думку міського голови Дніпра, час зрозуміти, що є ігри, в які можна грати вдвох.
Сумніваюся, що вдвох. Цілою громадою можна.
І показово!
Певно, "серіали можуть почекати", тільки не у Дніпрі. Тут діє такий геній, що Шекспір зі своїм "Гамлетом" просто позаздрить. Дивіться його, слухайте, вчіться, бо у нього із двох іпостасей "бути чи не бути" діє тільки перша...   Шкода, що він не викладає акторську майстерність.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ