До Дніпропетровщини прибув перший в Україні Case IH Patriot 350

За матеріалами інтернет-видань 01.05.2024 11369
До Дніпропетровщини прибув перший в Україні Case IH Patriot 350


Як пише Traktorist.ua. з посиланням на Руслана Ухова, компанія «Агроальянс» відвантажила до одного з агропідприємств Дніпропетровщини перший на українському ринку самохідний оприскувач Case IH Patriot 350.



Менеджер з продажу сільгосптехніки компанії «Агроальянс» Руслан Ухів зауважив, що це  перший в Україні Case IH Patriot 350, звісно з системою AIM Command Flex на борту.
Видання додає, що нова серія самохідних обприскувачів Case IH Patriot 350 тільки в минулому році з'явилася на українському ринку. Новинка оснащена двигуном Case IH FPT NEF потужністю 250 к.с. і об'ємом 6,7 л, який відповідає вимогам Tier 3. Дорожній просвіт сільгоспмашини складає 1,73 м. Місткість бака для робочої суміші становить 3500 л. Робоча ширина штанг складає 27 м, 30 м або 36 м відповідно.
Конструкція нового Patriot з розміщенням кабіни попереду, бака посередині та двигуна позаду, за словами виробника, допомагає оптимально розподілити вагу вздовж машини, раніше виходити в поле, робити менше колій та знизити ущільнення ґрунту. Активна гідропідвіска та жорстка конструкція шасі, як наголошують в Case IH, забезпечуються покращений комфорт та стабільність під час обприскування.
Нова серія, зокрема, оснащається пакетом технологій точного землеробства AFS від Case IH, системою забезпечення постійного тиску та швидкості потоку за рахунок контролю норми внесення та розміру крапель між декількома форсунками одночасно Aim Command Flex, автопілотом AFS AccuGuide, автоматичним управлінням висотою штанги AutoBoom та технологією вирівнювання штанги AutoCenter.

Теги: AGROОТГ

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ