До вітчизняних фермерів їдуть західні фахівці, аби відбудувати українські села

За матеріалами інтернет-видань 07.06.2024 420

    В Україні з 28 червня по 10 липня відбудеться «Польовий Агро Консиліум» в рамках благодійної ініціативи «Світ відбудовує українське село». Про це повідомляє TraveliteAGRO, пише "АгроПоліт.ком".

   Власник і завідуючий виробництвом Kinsey Agricultural Services, Inc. Ніл Кінсі, разом з незалежними агроконсультантами та професорами провідних агроуніверситетів США приїдуть в Україну, щоб працювати з українськими фермерами на їхніх полях.

Проєкт передбачає:

  • Візити до господарств з 28 червня до 8 липня;
  • Конференцію з 9 до 10 липня;
  • Підсумкова робота протягом 1 місяця після події.

   В ході «Польового Агро Консиліума» учасники відвідають вісім фермерських господарств по всій Україні, де вони проведуть польовий скаутинг на 24 полях. У кожному полі викопають шурф для детального аналізу ґрунту, кореневої системи, а також надземної частини рослин. 

   Це дозволить експертам з США, Німеччини та Нової Зеландії країн обговорити та діагностувати агрономічні проблеми і розробити стратегії їхнього контролю та попереджувального управління.

   Після польових візитів відбудеться дводенна конференція у Вінницькій області, де іноземні та вітчизняні фахові експерти підведуть підсумки. 

   Участь в консиліумі можна взяти онлайн та офлайн. Деталі та реєстрація за телефоном: +38 (098) 550-98-43, або посланням.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ