Дочка вбила рідного батька. Гепнувши його молотком по голові

За матеріалами інтернет-видань 24.08.2024 109

 

Подробиці розкриття вбивства донькою власного батька повідомила поліція Дніпропетровщини

24.08.2024

Поліція Новомосковського району затримала 44-річну підозрювану у вбивстві.

Аби приховати сліди злочину, жінка засипала колодязь сміттям. Сусідам зловмисниця повідомила, наче батько виїхав до Донецької області.

До поліції зателефонувала жителька одного із селищ Новомосковського району. Заявниця повідомила про тривалу відсутність 64-річного односельця та прохала перевірити версію про його вбивство.

Під час проведення слідчих заходів правоохоронці Новомосковського районного відділу поліції виявили тіло зниклого чоловіка у колодязній ямі, на глибині близько семи метрів. Окрім цього, під час обшуку в будинку померлого поліцейські виявили знаряддя злочину - молоток.

Як з’ясувалося, між родичами виникла суперечка, в ході якої підозрювана завдала кілька ударів молотком по голові своєму батьку. Від отриманих травм чоловік помер. Сподіваючись уникнути відповідальності, жінка вирішила приховати сліди злочину. Відтак, скинула тіло у колодязь у дворі, згодом засипала його сміттям та щебенем.

Всі речові докази правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури фігурантці повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. За скоєне їй загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами поліції Дніпропетровської області


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ