«Дуже мотивує чути слова вдячності за підтримку від GIZ», - Даніель Буше

За матеріалами інтернет-видань 25.09.2023 446
«Дуже мотивує чути слова вдячності за підтримку від GIZ», - Даніель Буше
У Дніпрі директор GIZ Ukraine Даніель Буше зустрівся з командою регіонального офісу ULEAD з Європою в Дніпропетровській області - головами Межиріцької, Перещепинської, Іларіонівської та Синельниківської громад.
Йшлося про особливості функціонування та розвитку громад в умовах війни.
Голови громад торкнулися питань післявоєнної відбудови населених пунктів та відновлення економіки громад, створення умов для безпечного життя в громаді, водозабезпечення та теплозабезпечення територій.
 
«Дуже мотивує бачити наших партнерів і чути слова вдячності за підтримку, яку вони отримують від GIZ, особливо з початку повномасштабного вторгнення. Я хотів би щиро подякувати за вашу фантастичну роботу та особисту відданість побудові таких довірливих партнерських відносин!», – підкреслив Даніель Буше.
 
Під час зустрічі представники Покровської громади разом з ГО «Консультаційна дорадча служба» презентували проєкт логістичного центру, створеного за підтримкиULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

В рамках візиту до Дніпра Даніель Буше також відвідав Дніпропетровська торгово-промислова палата, де обговорив перспективи нових проєктів підтримки бізнесу та результати попередніх ініціатив, реалізованих в рамках програмиEU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП.

 

GIZ Ukraine

 

 

 
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ