«Єрмак, Татаров і Слюсарєв працюють на фсб», - ексглава СБУ Харківської області Роман Дудін

За матеріалами інтернет-видань 13.09.2022 444

 

За підозрою у державній зраді: правоохоронці затримали ексначальника СБУ Харківщини

фото: kharkivoda.gov.ua

      Екскерівник СБУ Харківщини Роман Дудін (на фото) заявив, що Татаров допомагає фсб переслідувати його за вказівкою члена партії “Слуга народу” Слюсарєва.

Про це Дудін написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

“Незаконно захищав Харків від окупантів? ДБР відкрило кримінальне провадження проти генерала Кривоноса, а тепер проти мене. Шкода, що президент України закриває очі на діяльність російської агентури в Офісі президента України”, – заявив він

   “Пане президенте, Татаров допомагає ФСБ переслідувати мене за вказівкою члена партії “Слуга народу” Слюсарєва, що був куратором партії у Харківській області. Я Вам нагадую, що Вадим Слюсарєв 18 лютого виїхав з України до російської федерації. На відео помічник Слюсарєва розповідає про співпрацю Слюсарєва з фсб. Слюсарєв збирав компромат на голову Держприкордонслужби України для фсб”, – наголосив Дудін.

“Крім того, Татаров призначив осіб в СБУ, що допомагають фсб переслідувати мене. … З метою зведення рахунків перекваліфікували на статтю 111. Єрмак і Татаров співпрацюють з фсб. Які ще докази потрібні? Тепер вони хочуть посадити мене за те, що саме я не дав здати Харків. Я зупинив виведення 92 бригади з Харкова за кілька днів до нападу, я підготував захист Харкова, коли нас бомбили з літака. Тоді як люди, призначені Єрмаком, ховалися по закутках. Тільки росіяни почали відходити, Татаров приїхав в область, далі — моє звільнення. І вже затримання. Ви справді хочете жити при фсб, пане Президенте?” – резюмував він.

     Як повідомлялось, 11 вересня 

стало відомо про затримання Державним бюро розслідування колишнього начальника СБУ Харківської області Романа Дудіна.

29 травня президент України Володимир Зеленський звільнив начальника управління СБУ у Харківській області Романа Дудіна за "недбале виконання службових обов’язків".

       Після цього Роман Дудін звернувся до президента й повідомив, що після успішних операцій ЗСУ на Харківщині туди приїхав заступник Офісу президента України Олег Татаров, після чого ситуація з обороною міста різко погіршилася.

"Прямий".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ