ЄСПЛ визнав арешт генерала Ігоря Павловського незаконним

За матеріалами інтернет-видань 13.10.2023 418

Заступник міністра оборони Павловський йде з військової служби

     П'ятого жовтня 2023 року генерал-лейтенант Ігор Павловський, нагороджений за успішну оборону Маріуполя в 2014 році орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, виграв в ЄСПЛ справу проти України щодо необґрунтованого запобіжного заходу. Тепер за рішенням суду Україна має сплатити Павловському компенсацію. Європейський Суд визнав, що Павловського запроторили в СІЗО із використанням припущень, за відсутності будь-якої доказової бази.
   Тож "справа катерів" виявилася фальсифікацією. Як і розтрезвонена "справа Роттердам+", яку щойно закрив ВАКС. От тільки за димовою завісою про страшенне розкрадання по роттердам+, Герус із Коломойським зробили всім вже справжній роттердам - із закупками дешевої російської електрики для заводів останнього.
   А "справа катерів" була такою самою диверсією, яка підривала переоснащення нашого флоту на порозі російського вторгнення.
   Оті розповіді, як "військові про - - али Південь", якраз і покликані приховати той факт, що військових змусили воювати голим задом і на Зміїному, і на Півдні, замість урізати ракетами, махати рускому воєнному кораблю кулаком.
   Єдиний злочин Кузні Порошенка - те, що це єдине підприємство на ті часи, що ще зберегло можливості по виробництву бойових катерів. Воплі про "диверсію Порошенка з поганими катерами" привели до зриву виробництва нових катерів і введення в бойовий склад флоту вже вироблених. За 4 роки президента Зеленського так і не виробили нічого свого.
   Але ж всі забули ще один факт. Через цю справу зупинений також проєкт наших ракетних катерів "Лань-ЛК". В ВМСУ планували почати отримувати ці ракетні катери озброєні морською версією Нептуна до 2021 року. Коли всякі спікери розповідають у марафоні, як "ми 8 років не готувалися до війни", то ми якраз готувалися. Були б у нас ракетні катери, то обстрілів калібрами з Чорного моря не було б. Не було б і морської блокади і втрати десятків мільярдів експорту.
   Саботаж і підрив обороноздатності.
   А що ж з тими, хто проводив ці диверсії?
Агента Портнова евакуювали у москву. Його кореші, як Смірнов, досі в ОП. Демченко - схований в зовнішній розвідці. Татаров - самий приємно пахучий риг в країні.
    Тепер за рішенням суду не вони з гарантом, а Україна має сплатити генералу Павловському грошову компенсацію. Може, краще вирахувати у батька із довічної стипендії?
   Матеріал ФБ, поширений на сторінці старшого лейтената ЗСУ Тетяни Чорновол.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ