Фермерам України пропонують доплату за відновлення земель

За матеріалами інтернет-видань 23.10.2023 557

agreena-foto-744x440

   Фермери можуть отримати доступ до нового джерела доходів, використовуючи методи регенеративного (відновлювального) землеробства.

   Agreena, провідна agtech-компанія, запрошує українських фермерів взяти участь у своїй програмі ґрунтового вуглецю на 2024 рік. AgreenaCarbon, найбільша в Європі платформа сертифікації ґрунтового вуглецю, допомагає фермерам фінансувати перехід до методів регенеративного землеробства і зараз відкриває свій четвертий сезон.

   Понад один мільйон гектарів було зареєстровано в програмі AgreenaCarbon, і  її учасникам вже виплачено понад 6 млн євро, причому фермери заробляли щонайменше 32 євро за вуглецевий сертифікат при застосуванні методів регенеративного землеробства.

ya-15881

   Фермери, які беруть участь у програмі, погоджуються вжити низку заходів, таких як зменшення порушення ґрунту і оптимальне використання покривних культур. Міжнародна акредитована та підтверджена третьою стороною програма компанії Agreena визначає кількісне скорочення еквіваленту парникових газів та видалення вуглецю на полях господарства і видає верифіковані сертифікати CO2e. 

                                Фермери можуть:

  • зберігати ці сертифікати, 
  • торгувати ними на добровільному вуглецевому ринку (VCM),  
  • або дозволити Agreena продавати їх від свого імені.

Для фермерів також доступний варіант дострокової виплати, коли Agreena надає фермеру фінансування ще до моменту видачі сертифікатів.

Програма AgreenaCarbon забезпечує життєво важливий додатковий дохід для аграріїв та допомагає підтримувати прибутковість та екологічну стійкість їхнього сільськогосподарського бізнесу. Фермери стикаються з безпрецедентними проблемами, зокрема економічною та політичною невизначеністю та зміною погодних умов.

Додаткове джерело прибутків, яке створює для фермерів вуглецева програма AgreenaCarbon,  стало суттєвими фактором, якій збільшує можливості фермерів переходити до регенеративного землеробства.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ