Фігуранту двох злочинів Мецгеру Кабмін виділив 30 мільярдів, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 26.12.2022 399
На зображенні може бути: 4 людини та текст «цн @censor net цензор.нет кабмi̇н видлить компанi̇, яку очолив скандальний банкар мецгер, 30 мильярдв на польгове житло 579 11:15 чоловк подружки кравець 3 95 кварталу, який видавав кредити в днр 3 державного банку i побив журналств. грош в надйних руках!»
     От мені під Різдво так захотілося бути добрим, благодушним, навіть надумав Зеленського похвалити за Бахмут і Вашингтон. Там і справді було багато доброго та корисного. Якби ще його тупі пропагандисти не почали до обох подій ліпити етикетку "історична подія", бо цим лише спаскудили враження від належно, але не якось екстраординарно та не бездоганно виконаної роботи.
      Але в цій владі таки заповзялися не дати мені такої нагоди похвалити їхнього президента. І я вже навіть не про гучні скандали навколо фюрера пвртії слуг Шуляк та закону про будівельну мафію, не про підпис Зеленського під законом про узурпацію влади над Конституційним судом України. От зараз із невеликим запізненням наскочив на черговий вияв жлобства й мародерства під час війни. Одіозному дружку акторчиків з кварталу-95 Мецгеру, якого тільки від тюрми відмазали за два кримінальні злочини (один із них межує із держзрадою), не лише дали хлібну посаду - очільника "Укрфінжитла", але й Кабмін саме зараз виписав під дерибан 30.000.000.000 гривень (прописом: ТРИДЦЯТЬ МІЛЬЯРДІВ) під час війни, коли країна животіє в борг... І поясніть мені, як я маю з такими новинами писати щось позитивне?
       Тарас Чорновіл, сторінка ФБ

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ