Футбольний клуб Дніпро-1 припиняє своє існування

Микола Ясень 23.06.2024 475

 

СК Дніпро-1 може зникнути з футбольної мапи України.

Новости Днепра про СК Дніпро-1 може припинити своє існування найближчим часом, - ЗМІ

Про це розповів журналіст Ігор Бурбас у своєму Youtube-проєкті BurBuzz.

За моєю інформацією, СК Дніпро-1, швидше за все, доживає останні дні свого життя, своєї історії. Складу немає, майже всі порозбігалися. Я нарахував лише 11 футболістів на контракті. Команді обіцяли як мінімум до кінця цього місяця погасити борг за січень. Не погасили досі, наскільки я знаю. Зараз клуб капіталізує по суті фінанси, продаючи футболістів. Розпродає весь свій актив, все, що зараз має. Всіх футболістів, які найбільше вартують, — заявив відомий журналіст.

Керівництво команди визнавало проблеми із виплатами по боргах гравцям та працівникам клубу. 

Колишній головний тренер команди лише нещодавно погрожував піти до суду.

Комерційний директор “Дніпра-1” Вʼячеслав Фрідман раніше повідомляв про те, що у команді завжди були суттєві затримки по виплатах зарплатні, але вони були узгоджені із гравцями заздалегідь.

Чи ж попередили тих, хто ще числиться в клубі, про припинення його існування, не відомо. До речі, а уболівальникам досі більше шкода того знаменитого і легендарного ДНІПРА, який свого часу гучно завойовував золоті едалі чемпіонатів колишнього Радянського  Союзу, але ще раніше канув в Лету, пропав, наразі уже як наче його і не було. Без того ДНІПРА, якщо хочете, Дніпро-обласний центр перестав бути футбольним містом. Так що з Дніпром-1 все зрозуміло і нічого надзвичайного та несподіваного не буде, якщо він дійсно зникне, даруйте, з кінцями.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ