Гетманцев додушує бізнес дурнуватими податками, - Олександр Конотопський

За матеріалами інтернет-видань 05.10.2024 47
  Військовий збір із зарплат і ФОПів може залишитися в проекті ...
  Далі - крик душі бізнесу, який потерпає від непродуманого підняття податків "слугами народу". Автор - відомий бізнесмен, член Ради з підтримки підприємництва, яку створив президент Зеленський у січні 2024 для захисту прав бізнесу.
    Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
   Олександр Конотопський висловлював вдячність і Зеленському, і голові Офісу президента Андрію Єрмаку за підтримку бізнесу, тобто це не якийсь опозиціонер, критик влади. Він працює по державних контрактах, у тому числі по дронах, і його не можна запідозрити у нелояльності. Якщо навіть Конотопський так пише, значить, ситуація геть критична. Тому сподіваюся, президент України найближчим часом збере цю Раду, і дасть відповідь Конотопському, інакше навіщо вони з Єрмаком розігрували у січні цей спектакль із захистом підприємців?
   Олександр Конотопський, член Ради з підтримки підприємництва, сторінка ФБ.
   На фоні фоток с купами кешу і відкриття нових транспортних розвʼязок у Києві, відбувається запеклий батл на тему підняття податків із лозунгами "нам нічим годувати військових". Шановні, у нас, у бізнесу, багато питань.
1) Ми так і не побачили жорсткого секвестрування бюджету.
2) Ми не побачили плану детінізації. Наприклад підняття мінімалки чи плану по митниці.
3) Ми не зрозуміли, як це так ви витрачали гроші з майбутнього вже у першому кварталі, а про те, що їх немає, почали говорити аж у кінці третього.
4) Ми не розуміємо, чого ви фугували капекси майже повний рік і не думали, що у вас нема грошей для військових.
5) Ми не розуміємо, чому замість розгону економіки і стимулювання споживання, ви приймаєте дурнуваті рішення по типу обмеження пір ту пір 150к гривень. Тобто оподатковувати усі посилки з-за кордону, навіть вартістю до 150 євро.
6) Ми не розуміємо, навіщо кожен раз, коли ви нахитуєте бізнес, ви прикриваєте це "маяком світового банку" або "програмою мвф".
7) Ми не розуміємо чому ви взагалі можете заїкатися про податки заднім числом. Це як обіс-атися підряд, другий рік поспіль.
8) Ми не розуміємо, чому підняття податків мають необмежені терміни.
І багато чого ще не розуміємо. Але точно знаємо, що краще б ви відстібались від економіки. Поки ще є від чого відстібатися.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ