Годівля - це розуміння потреб організму тварини
За матеріалами інтернет-видань
16.05.2025
226
У період дорощування та відгодівлі свиней важливо не лише забезпечити приріст маси, а й врахувати кінцеву мету: племінне розведення чи забій. Саме на цьому акцентують фахівці племзаводу «Агропрайм Холдинг» . Повідомляє Група компаній "Агрейн" .
«Питання про подальше використання тварини вирішується, коли її вага досягає 100 кг. Адже годівля свині на забій і для племінного розведення істотно відрізняється. Так, для продажу на ринок потрібні свині вагою 150 кг і більше — м’ясо має бути жирним, із більшим вмістом сала. Якщо ж мова про постачання до магазинів — тварини мають бути 110–120 кг, тому годівля обмежується за енергетичними кормами», — розповідає Василь Лимар, головний технолог племзаводу.
В «Агропрайм Холдингу» підхід до годівлі базується на розумінні потреб організму тварини на різних етапах вирощування. Окрім приросту ваги, кормові суміші відіграють важливу роль у зміцненні імунітету, підтримці здоров’я ШКТ та формуванні якісного м’яса.
Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ