ГОЛОВНІ НОВИНИ ДНІПРА ТА ОБЛАСТІ 10 ЛЮТОГО

За матеріалами інтернет-видань 10.02.2024 434

 

    10 лютого 2024 року

Оперативні новини Дніпра та Дніпропетровської області за 10 лютого 2024 року читайте в хроніці подій від редакції Суспільне Дніпро.

У громаді на Дніпропетровщині збирають FPV-дрони для ЗСУ

Жителі однієї з громад Дніпропетровщини власноруч виготовляють FPV-дрони. Наразі планують зібрати 40 безпілотників — на знак вшанування 40 жителів громади, які загинули через війну. Необхідне обладнання і компоненти для першого дрону придбали за кошти, зібрані освітянами.

У Дніпрі стався порив тепломережі, припинено водопостачання

У Дніпрі через порив на тепломережі призупинилася подача тепла по вулиці

 Академіка Янгеля, 9. Аварійно-відновлювальні роботи заплановано на 12 лютого, повідомляють у міській раді.

Станом на 14:00 10 лютого працівники "Дніпроводоканалу" проводиди  аварійні роботи на перехресті просп. Праці та вул. Стартова, припинено водопостачання по вул. Стартова, 9-А-32, вул. Технічна, вул. Аеропортівська, 15, 17, 51.

Подачу води відновлять після завершення робіт.

У Дніпрі на трьох тролейбусних маршрутах ввели нову зупинку

У Дніпрі на трьох тролейбусних маршрутах у напрямку центру додали нову зупинку. Тролейбуси №1, №4 та "Б" відтепер матимуть зупинку "Вулиця Володимира Вернадського". Її ввели на численні прохання пасажирів-мешканців обласного центру.

У Дніпрі поліція затримала 36-річного підозрюваного у влаштуванні стрілянини

В результаті спецоперації правоохоронці затримали у Дніпрі 36-річного чоловіка за підозрою у влаштуванні стрілянини, внаслідок якої було поранено людину. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Сирський нагородив військового з Дніпропетровщини

Генерал-полковник Олександр Сирський нагородив молодшого сержанта 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрія Белика з Дніпропетровщини.

За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою Юрій отримав почесний знак Головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест".

Двоє волонтерів-іноземців привезли до Дніпра автівки для ЗСУ

Волонтери Майкл Сильвестр з Німеччини та Бетсі Портер з США привезли до Дніпра автівки для ЗСУ. Окрім автівок привезли в Україну медичне обладнання, гуманітарну допомогу та окопні свічки.

Спортсменка з Дніпропетровщини виборола нагороди на Чемпіонаті України з підводного плавання

Спортсменка з Кривого Рогу Аріна Шинкаренко виборола три медалі на Чемпіонаті України з підводного плавання. Дівчина привезла до дому три нагороди: за друге місце в плаванні кролем на дистанції 400 метрів та за треті місця в плаванні кролем на дистанціях 100 та 200 метрів.

Святкування китайського нового року, стендап та концерти. Куди піти на вихідних у Дніпрі

10 та 11 лютого на дніпрян чекали і чекають стендап, концерт, майстер-класи, лекції та шоу з нагоди китайського нового року.

Яка погода в Дніпрі та області 10 лютого

У Дніпрі та області 10 лютого  хмарна погода, дощ з мокрим снігом, повідомили синоптики регіонального метеоцентру. Місцями туман. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура по області вдень — 7-12 градусів тепла, по місту 7-9 градусів тепла.

У Дніпрі жителям п'ятьох будинків тимчасово вимкнуть електрику: адреси

У Дніпрі через проведення планових ремонтних робіт 10 лютого тимчасово вимкнули електроенергію на трьох вулицях. З 09:00 живлення не було за адресами: вул. Братів Горобців (Дмитра Кедріна): 28, 36, 55; вул. Професора Герасюти (Каверіна): 1; вул. Робоча: 

Відновили електропостачання після 15:00.

Уночі армія рф вдарила по Нікополю з важкої артилерії: наслідки

У ніч на 10 лютого російська армія вдарила по Нікополю на Дніпропетровщині з важкої артилерії. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Загиблих ненмає

Війська РФ десять разів упродовж дня атакували Нікопольщину дронами й з артилерії

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Дніпропетровської облавійськадміністрації Сергій Лисак.

За словами посадовця, під вогонь потрапили Нікополь, Марганецька та Покровська сільська громади. Пошкоджені чотири приватні будинки та авто. Одна господарська споруда знищена та ще одна – понівечена. Зачепило лінії електропередач.

Загиблих і поранених немає, додав посадовець.

Уночі армія РФ вдарила по Нікополю з важкої артилерії: наслідки

"Артснаряд влучив у будинок, стіни відійшли від фундаменту": жителі прибережної зони Нікополя про наслідки обстрілів


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ